Signed up:

07-03-2025

Country:

Greece

City:

Thessaloniki

Reviews from Bombo

29-06-2025
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

29-06-2025

απο τις πολυ παρα πολυ σπανιες περιπτωσεις που η συναντηση ειναι αυτη ακριβως που περιμενεις κοιταζοντας τις φωτοραφιες!!!
εγω προσωπικα εμεινα κατενθουσιαζμενος και αναρωτιεμαι...
εμφανιση Κυριας με υπεροχο ντυσιμο περιποιημενο μακιγιαζ και καταμαυρα σεξουαλικα εσωρουχα αυτο ακριβως που πρεπει να ακολουθουν ολες οι κοπελες του επαγγελματος.
προσωπο ακριβως αυτο που βλεπεται στις φωτογραφιες και ποιο γλυκο ποιο παιδικο καθοτι 22 ετων.
στηθος ακριβως αυτο που βλεπεται πλαστικο μεν αλλα αυτο το κονοειδες πυραμιδωτο που δεν πιστευα οτι θα αντικρυζα απο κοντα αλλα τελικα διαψεύστηκα προς εκπληξη μου!!!
σωμα απιστευτο οπως ακριβως στις φωτογραφιες με απιστευτη επιδερμιδα και τη παραμικρη ραγαδα...οχι σκινυ αλλα ουτε μπαμπατσικο...τοσο οσο!!!
η κοπελα ειναι καινουργια στο επαγγελμα το μουνακι της ειναι στενουλι και ειναι πεντακαθαρη και προσεχτικη μοσχοβολαγε!!!
στο σεξ κινηθηκα σε GFE ρυθμους απλα στη δευτερη φορα επαιξε ενα μαουθ φακ στο οποιο ανταποκριθηκε αδιαμαρτύρητα καθοτι δεν ειναι ευκολο να τελειωσεις μεσα σε 2 λεπτα...μια αισθηση Πρωταράς υπαρχει αλλα δεν χαλαει χατηρι!!!
ειχα παρα πολυ καιρο να περασω τοσο καλα και να πω οτι δεν πεταξα τα λεφτα μου!!!
Ευχομαι να υπαρξουν και αλλες τετοιες κοπελες τη δε κοπελα θα την ξανατιμησω γιατι ειλικρινα ΑΞΙΖΕ!!!

17-05-2025
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
In face
Sex:
Active
Anal:
Yes
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

17-05-2025

Με παρακίνησαν οι κριτικές των συμπαικτών καθώς δεν ήταν απτις πρώτες μου επιλογές.
Φιλια με γλώσσα κάπως περίεργα πέταγε την γλώσσα αλλά δεν με χάλασε.Ειχε γυρίσει το σωμα της σε μια πόζα όπου μου έπαιρνε πίπα και παράλληλα δεχόταν δάχτυλο μπροστά και όταν το έβγαζα έπαιζε το νιμου της από μόνη της!

Αξέχαστο σε κάποια στιγμή στην αλλαγή στάσεων ενώ πιπωνε βγάζει και πετάει το σκουφάκι και συνεχίζει "ακαπελα" βάζοντας μετά νέο που είχε δίπλα!Ήταν πολύ ορεξάτη γενικά σε συνδυασμό με το κορμάκι της που το χειρίζεσαι εύκολα κάνεις καλό σεξ.Περασα πολύ όμορφα έδειχνε να της αρέσει με ευχαρίστησε και για ότι της πρόσφερα μου έκανε και ένα σπέσιαλ γλύψιμο γενικά γεμάτο ραντεβού έφυγα χαρούμενος απτό δωμάτιο έχει προοπτικές για repeat ειδομεν...!