Signed up:

04-10-2024

Country:

France

City:

Reviews from Cagdasses

19-02-2025
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
Not available
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

19-02-2025

Kendisi ile bugün görüştüm. Çok memnun edicii bir görüşmeydi. Resimlerinden çok daha güzel ve çok daha düzgün fizikli. Güler yüzlü, çay kahve ikramı var. Incall olarak görüştüm otel ile ilgili sorun yaşamadım. Odaya girer girmez bütün ilgisi üzerimdeydi. Tlf güzel bir müzik açtı Tlf oynama, vakit geçirme diye birşey yok. Owo kondomsuz istedim gözümün içine baka baka yaptı ben dur diyene kadar devam etti. Tam bir gf deneyimi yaşadım. Bir çok pozisyon denedik. Kendisi de zevk alıyor. Böyle olunca da daha zevk alıyor insan. Dikkat edin unutamayacaginiz düzeyde bir kadın. Antep icin buyuk şans uzun zamandır takip ediyordum gitmemek olmazdı. Ajans böyle kızları getirmeye devam ederse antep deki sahte ajanslar ve kızlara kimse gitmez. Bu ajans 10 numara. Hafta sonu gidiyormuş gitmeden mutlaka ziyaret edin.

Escort Answer:
Canim boyle getirmesekde sahtelere yine gitmeyin biz hep durust davraniyoruz ve gercek kizlar :) yorumun icin teşekkürler

11-12-2024
10 / 10
9 / 10
10 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

11-12-2024

Otel de incall olarak görüştüm ve sorun olmadı. Çıkınca da yorum yapmak istedim. Nastya gerçekten güzel, bakımlı, hoş kokan bir hanımefendi. Özellikle hanımefendi diye yazmak istedim çünkü öyle davranıyor. Türkçe biliyor konuşkan ve zarif. Vucudu çok temiz, göğüsler küçük ama doğal, kalça her türlü pozisyona geliyor. Biraz şöyle yapalım biraz böyle dur demenize hiç ses çıkarmıyor. Antepdeyken gitmenizi tavsiye ederim. Güzel vakit geçirirsiniz. Birazda sizin bakış açınıza bağlı güzel vakit geçirmek, para verdim herşeyi yaparım düşüncesiyle gitmeyin daha mutlu olursunuz. Iyi eğlenceler.