Signed up:

19-05-2023

Country:

Norway

City:

Reviews from Haciomerk

11-02-2025
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
Yes
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

12-02-2025

Çilek hanım ile harika bir deneyim yaşadım, hem enerjisi hem de güler yüzü sayesinde çok keyifli bir vakit geçirdik. Arzulu, samimi ve partnerine karşı çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim :)

05-01-2025
5 / 10
2 / 10
1 / 10
Kiss:
No kiss
Blowjob:
Don't know
CIM:
No
Sex:
Average
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Don't know
Photo:
Not that girl

14-12-2024

Bu dolandırıcılar beren ismini kullanıyordu şimdi başka isimle yeniden ilan açmışlar. İlandaki telefon numarasını bir erkek kullanıyor ve fotoğraflardakinden başka kız gönderiyor. Olur da kız telefonu açmazsa dışarıdan kapıyı yumrukluyor, utanma arlanmaları da yok.

Bunlara beş kuruş para kaptırmayın.

03-12-2024
1 / 10
3 / 10
1 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Don't know
CIM:
No
Sex:
Average
Anal:
Not available
Breast:
Don't know
Extraball:
Don't know
Photo:
Not that girl

02-12-2024

Kesinlikle uzak durun!
Görüşmeye başka bir kız geliyor ve kız daha 15. dakikada uyuyakalıyor. Ondan sonra dışarıdan kapıyı yumruklamaya başlıyorlar ve ilanda yazan güya kıza ait olması gereken numaradan size tehdit mesajları geliyor. Kızı ne kadar uyandırmaya çalışsanız da muhtemelen bir madde kullandığı için asla uyanmıyor. En sonunda lanet olsun deyip çıkıyorsunuz. En ucuz eskortta bile böyle bir rezillik yaşanacağını sanmıyorum.

Kısacası 150 dolar verip beş kuruşu bile hak etmeyen bir çeteyle uğraşmak istemiyorsanız uzak durun.