Signed up:

15-04-2026

Country:

Turkey

City:

Istanbul

Reviews from mufettis

07-07-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

30-03-2026

İnceleme güncel değil. Ben hesap açtıktan sonra yeniden geldiğini görünce yazmak istedim. 2026 yılı Mart ayının sonlarında Taksim civarında görüşmüştüm. O zaman kayıt ve ödeme gerekiyordu. Şu an yeri değişmiş olarak gördüm. Çok güzel ikramları vardı. Seans arasında güç depolayıp ferahlamıştım. İlgisi, seksi ve orali gayet iyiydi. Birçok ekstraya sahip. Ben çok memnun kalmıştım. Yaşı bir tık fazla olabilir ama ateşiyle yakar.

02-07-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Brutal
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

02-07-2026

Evin konumu oldukça merkezi, giriş çıkışlar da gayet rahat. Ajans ilk etapta biraz geç dönüş yaptı ama sonrasında hiçbir sorun yaşamadım.

Bu site aracılığıyla birçok kızla görüştüm. Bu görüşmeler arasında hangileri direkt aklına gelir diye sorulursa, lola ilk sayacaklarım arasındadır. Vücut fotoğrafları gerçek; yüzünü ise hikayedeki videodan görebilirsiniz. Kız yeni gelmiş ve uzun süredir seks yapmamış. Bu seks açlığının ve ateşinin bedelini büyük bir mutlulukla ödedim ama elden ayaktan da düştüm :) Öpüşmesi dilli olmanın da ötesinde, adeta gırtlak ve akciğer derinliğinde. Öpüşmeyi çok seviyor; uzun süreli ve çok güzel öpüşüyor. Bu, tam da benim istediğim tarz. Göğüsleri doğal ve tam istediğim ebatlarda. Ben göğsünü ve boynunu yalayıp öptükçe kız aşırı zevk alıyor. Gerçi öpülmedik yerini bırakmadım, o da iyice uçtu :) Vücudu oldukça kadınsı ve fit; teni ise ipeksi. Oral seksi kondomsuz yapıyor ve bu konuda oldukça iyi. Göz teması da kuruyor. Alt takımı çok iyi. Ben de ona oral seks yaptım; aşırı zevk aldı ve kendinden geçip boşaldı. Oral seks esnasında parmaklarınızı da kullanabiliyorsunuz. Başta da belirttiğim gibi, kız bir süredir seks yapmadığından buna aç ve süreçten aşırı zevk alıyor. Seks oyuncağı olup olmadığını sordum ve varsa onu da sürece dahil etmek istedim. Ters cowgirl pozisyonunda bize eşlik eden pembe titreşimli dildonun da katkısıyla kız yine kasılarak boşaldı. Toplamda kaç kez boşaldığını ise sayamadım. Seans arasında da boş durmuyor; sarılıyor, yine dilli öpüşüyor, dudağınızı ve memenizi ısırıp yalıyor, eli kolu rahat durmuyor, gözlerini üzerinizden ayırmıyor. Sekste oldukça aktif ve istekli; bunu sevdiği her halinden belli, kıçını tokatlamamı istedi :) Kızın böyle bir makine çıkacağını önceden bilseydim özel bir hazırlık yapıp giderdim :) Şu konuda iyi değildi diyebileceğim hiçbir şey yok. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. Kaçırmayın derim ve kesinlikle tavsiye ederim. Toparlandıktan sonra en kısa sürede yine gideceğim. Destan yazdırdı bana.

28-06-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
Yes
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

27-06-2026

Ev, Avrupa yakasında merkezi bir konumda. Haliyle kimlik ve ücret gerekmiyor. Ajans hızlı ve işinde baya iyi.

Mariaya gelirsek, olumlu yorumların hepsi tamamen doğru. Fotoğrafları gerçek. Ama şunu bilin ki güzelliğini yakından daha net görebiliyorsunuz. Öpüşme dilli ve harika. Görüştüklerim arasında onunla bu konuda boy ölçüşebilecek sadece bir kişi var. Oral sekste de çok ama çok iyi. Bununla da kalmayıp dili ve dudaklarıyla alt takımları öyle bir yıkadı ve yağladı ki ders olarak okutulması lazım. Sekste ve tüm süreç boyunca yalnızca sizinle ilgileniyor. Pozisyonlar konusunda yönlendirmenize açık. Zaman doldurmaya çalışan tiplerden değil. Her anın keyfini doyasıya yaşadık. Enerjisini hiç kaybetmedi. Güler yüzlü ve çok cana yakın. Saçları ve kendisi çok güzel kokuyor. Böyle bir kızla görüştüğüm için çok şanslıyım. Tekrar gideceğim ve kesinlikle tavsiye edeceğim kızlar arasındadır.

Not: Giderken bir şişe şarap götürün lütfen.

Escort Answer:
My love 🥹❤️❤️❤️
Thank you so much my sweet 🐱❤️❤️❤️🥰💕

13-06-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

13-06-2026

Normalde hakkında inceleme veya yorum olmayan kızlara gitmem. Ama bu defa ajansı daha önceden bildiğim için şansımı denemeye, gitmeye karar verdim. İyiki de gitmişim. Ajans her konuda hızlıca dönüş yaptı ve her şeyi kusursuz bir şekilde organize etti. Buradan da ayrıca teşekkür ederim.

Kız giriş çıkışın ve ulaşımın rahat olduğu, kimlik ve ücret gerektirmeyen, merkezi ve lüks bir yerde kalıyor. Fotoğraflar gerçek. Zaten videolardan her şey anlaşılıyor. Genç, güzel, fit, enerjik ve bir içim su. Kısacası bir sanat eseri. Öpüşmede, oralde ve sekste çok iyi bir rus dilberi. Sizi memnun etmek için elinden geleni yapıyor. İlgisi çok üst düzeyde. 2 saati sırf onu öperek doldurabilirdim. Oral seks ıslak ve çok iyi. CIM de alarak en doğru kararı vermişim. Göğüsleri doğal, öpmeye kıyamayacağınız derecede iyi ve tam da benim istediğim büyüklükte. İpeksi bir teni var. Parfümüne ve saçlarına ayrıca bayıldım. Masaj yapmayı teklif etti ama sırf onu izleyebilmek, ona dokunabilmek için ben ona yaptım. Kız her şeyiyle 10/10. Ona aşık olmamak için çaba sarf etmeniz gerekecek. Kesinlikle tavsiye ederim. En kısa sürede yine gideceğim.

Bu arada, iyi olanlara iyi, kötü olanlara kötü yorumlar yapalım ki adalet yerini bulsun ve herkes bundan faydalanabilsin.

11-06-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Brutal
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

09-06-2026

Bir görüşmem iptal olunca yakınlarda kim var diye baktım ve hakkındaki olumlu yorumları görüp yazdım. Sağ olsun ajans çok ama çok kısa süre içinde her şeyi organize etti. Giriş çıkış kolay. Beni çok seksi bir iç çamaşırı ile karşıladı. Kadın sekse aşık. Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Gerçekten aşık. Bir an olsun yerinde durmuyor. Dans ediyor, sürekli sizinle ilgileniyor, eli kolu rahat durmuyor. Öyle bir oral seks yaptı ki direkt 1 numara. Daha önce de masaj yapanlar oldu ama onun masajı gibi seksisi hiç olmadı. Masajı bile adamı moda sokuyor. Uzun ve bakımlı saçlarını vücudunuzda gezdirdiği anın tarifi mümkün değil. Seks esnasında az kalsın yataktan düşüyorduk. Onunla ayrılırken gücüm kuvvetim kalmamıştı. Bu yorumu bile 2 gün sonra yazabiliyorum. Onun enerjisine ve tutkusuna ayak uydurabilmek için 1 haftalık kampa girip tamamen dinlenmek ve çok iyi beslenmek lazım. Böyle kızları kaçırmamak ve el üzerinde tutmak lazım.

07-06-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
Yes, spits it out
Sex:
Active
Anal:
Not available
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

06-06-2026

Ev merkezi bir yerde. Giriş çıkış rahat. Kız hakkında söylenmesi gerekenler zaten söylenmiş. Bu nedenle sözü uzatmayacağım. İyi yorumların eksiği var fazlası yok. Gözünüz kapalı gidin.

29-05-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
Not available
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

29-05-2026

Kızın bulunduğu lüks otele ilk kez gittim ama merkezi bir yerde olduğundan ulaşımım çok kolay oldu. Girişte kimlik ve ücret istenmiyor. Kız dünyalar tatlısı bir gonca. Fotoğraflar gerçek. Birkaç küçük dövmesi var ama kadında dövmeden nefret eden biri olan beni bile rahatsız etmedi. Bu işe çok kısa süre önce başlamış ve bu süre zarfında da sürekli çalışmamış. O tazeliği ve heyecanı sonuna kadar hissediyorsunuz. Bir bakire ile birlikte olduğunuzu sanabilirsiniz. Kız arkadaşınızla birlikteymiş hissiyatını sonuna kadar alacaksınız. Bu durum böyle iyiyken bir de sekste aktif oluşu, kondomsuz ve ıslak orali, dilli öpüşmesi, yoğun ilgi ve samimiyeti, seksten gerçekten zevk alışı ve yapay inlemeler yerine gerçek ve doğal inlemeleri olaya eklenince artık daha başka ne isterim ki diye düşündüm. İpeksi bir teni var. Güzel ve genç. Göğüslerinin silikon olduğunu söylemese anlayamazdım. Çok iyi bir işçilikle yapılmış. Kız çok kısa bir süre sonra gidecek. Bence bu güzelliği kaçırmayın. Tekrar gideceklerim arasında kendisine güzide bir yer ayırttı. ❤️

23-05-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

23-05-2026

Az önce dünyanın en mutlu insanı olarak yanından ayrıldım. En başta söyleyeyim: ben bu kıza yine, yine ve yine gideceğim. Fotoğraflarından daha güzel ve genç. Fiziği tek kelimeyle süper. O kadar ki bakmaya kıyamadım ve sen gerçek misin diye sordum. Kendisi tam bir sanat eseri, Tanrının bir hediyesi. İletişimde hiçbir sorun yaşamadım. Giriş çıkışta ücret ve kimlik gerekmiyor. Bol bol güldük ve eğlendik. Samimiyeti ve ilgisi nedeniyle sanki yıllardır tanışıyor gibiydik. Sekste çok aktif ve istekli. Oral kondomsuz ve ıslaktı. Toplar bayram etti. Şu konuda eksiydi diyebileceğim hiçbir şey yok. Onunla görüşmeye koşarak gidin. Prensese iyi davranın. Aşık olmamaya dikkat edin. Ajansa buradan da ayrıca teşekkür ederim.

18-05-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Natural
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

15-05-2026

Öpüşme dilli desem yalan hafif kalır, çünkü dilliden de öte boğaz, gırtlak ve neredeyse akciğerliydi. Oral seks de gayet iyi ve ıslak. Sekste o sizi yönlendiriyor. İsteklerinize de karşı çıkmıyor. Oldukça ilgili ve güzel. Fiziği çok iyi. 2 saat nasıl geçti anlayamadım. Bağımlılık yaratan bir aurası var. Yine görüşeceğim kişilerden biri.

18-05-2026
10 / 10
10 / 10
10 / 10
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM:
No
Sex:
Active
Anal:
No
Breast:
Silicone
Extraball:
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

16-05-2026

Çekincelerim vardı ama yorumlarına güvendiğim kişilerden birinin yaptığı yorumu görünce gitmeye karar verdim. Beyler kız çok güzel ve genç, manken gibi. İlgisi ve oral seksi gayet iyiydi. İsteklerinizi yerine getirmek için elinden geleni yapıyor. İngilizcesi iyi. Girişte ödeme ve kimlik ihtiyacı yok. Bana göre kızın tek kusuru dilli öpüşmemesiydi. Ben memnun kaldım. Tavsiye ederim.