Merak edenler olmuş abi neler yapıyorsun diye soruyorlar, buradayım arkadaşlar ama artık sadece yorum yapmaya değecek olanlar için yazıyorum,
Yine stress dolu bir gün sonrası rahatlamaya ihtiyaç duyunca hemen Aleyna'ya yazdım, daha önce sonrası için randevu alırım diye yazmıştım ama fırsat olunca o da sağolsun musaitmiş hemen randevulaştık, yeri gayet iyi kendi evi olduğunu söyledi temizdi, park sorunu olmayan bir lokasyon.
Aleyna gayet güzel ve genç bir kadın ayrıca fotoraflarda oynama yok birebir kendisi idi, sanırım o da beni sevdi ki güzel bir birlikteliğimiz oldu, istediğim pozisyonlara girdi bende tabi onu merak ettiğimdem biraz kendisine bıraktım konuyu, sex esnasında sert yavaş hızlı hiç nazlanmadı tam tersi kendisine acımadan size uyum sağlıyor diyebilirim ben tabi kendisinden haz noktasında bir WOaaww da aldım :D huyumdur iyi sex yaparım :D Hoş hoşuma gitti gün sonu mükkemmel bir boşalma yaşadım, Aleyna da güzelce boşaldı o zaman görev tamam :D artık ben sıkıldım oral muhabbetlerinden dolayısıyla direkt olaya girdim Aleyna'nın hazırlıklı olduğunu da görünce, daha güzel bir performans oldu bence umarım o da buna katılıyordur :D birisi unutkansın demiş güzelime, bu sanırım kişiye göre odak meselesi, bizim sohbetimiz çok akıcıydı sikişmemiz de keyfliydi.
Gönül rahatlığı ile randevu alabilir ve gidebilirsiniz, gayet şirin bir yüzü var, öpmelere doyamadım :D umarım siz de güzel bir deneyim yaşarsınız arkadaşlar,
Herkese iyi deneyimler :)






































by (Comments: 34, Reviews: 41)
by (Comments: 38, Reviews: 37)
by (Comments: 34, Reviews: 31)
by (Comments: 28, Reviews: 26)
by (Comments: 25, Reviews: 37)
Çok yakında yeniden ziyaretine geleceğim güzeller güzeli.