Σκάει λοιπόν που λές το κορίτσι μας καθαρή μοσχομυριστή και περιποιημένη με ένα ωραίο φορεματάκι και διάθεση για παιχνίδι που με εξίταρε. Ενισχυμένος κώλος που χαΐδεψα λίγο στην αρχή και λέω μέσα μου, θα τον απολάυσω μετά. Τα λεφτά μπροστά και πάμε στο κυρίως μενού.
Αφου έγινε φασούλα σε στύλ GFE τα φιλιά πήραν και έδωσαν, ήρθε η ώρα τις πίπας. Ωραίο τσιμπουκάκι σωστό και με deepthroat με τρέλανε. Την βάζω να με καβαλίσει για να απολαύσω cow και reverse cow. Το κορίτσι δέν δυσκολεύτηκε πουθενά και η συμμετοχή της ήταν σούπερ.
Γρήγορο διάλειμα για φρεσκάρισμα και social σε άπταιστα Αγγλικά να περάσει η ώρα και φύγαμε για δεύτερο γύρο.
Τώρα που ξεκάυλωσα και από τον πρώτο γύρο, έκατσα και απόλαυσα το δεύτερο τσιμπουκάκι που της είπα να πάρει λίγο χαλαρά. Κοίταγα τη γλώσσα της να κάνει παιχνίδια και ήθελα να της χώσω όλο το κεφάλη της μέσα. Τη γάμισα στα 4 και κάναμε και λίγο 69 για τη φάση. Τελικά κατέληξα να είμαι πάνω της οπου και έγινε κατάθεση στο σώμα της και έκλεισε μία πολύ ωραία συνάντηση μαζί της.
Πάρα πολύ καλό πρόγραμμα θα την ξαναπροτιμήσω με την πρώτη ευκαιρία.











