Ραντεβού στο χώρο της λοιπόν μετά από συνεννόηση με το γραφείο, η κοπέλα έτοιμη και με πολύ καλή διάθεση. Οι θετικές εντυπώσεις ξεκινάνε με την εμφάνιση που δεν έχει καμιά διαφορά από τις φωτογραφίες και το πιο σημαντικό τα βυζιά, φυσικά πανέμορφα και έτοιμα να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις. Η πολύ φιλική διάθεση με έκανε να νιώσω ωραία και να κινηθώ χωρίς περιορισμούς. Η γκόμενα έχει μυαλό και χιούμορ, ένα από τα βασικά της εργαλεία για να σε καυλώσει είναι ακριβώς αυτό. Μου έσκασε πρώτη φιλί με γλώσσα, παθιάρικο και με δροσερή ανάσα. Συνέχισα εγώ σαν να είχα να φιλήσω γυναίκα χρόνια χουφτώνοντας ταυτόχρονα μια τον κώλο της και μια τα βυζιά της. Οι δυο αυτές περιοχές είναι που δίνουν 9 στην εμφάνιση, το πρόσωπο καλό επίσης.
Η συνέχεια εξελίχθηκε θετικά επίσης, έχει εμπειρία και δέχεται να της κάνεις ότι σου αρέσει αρκεί να μην έχεις σχέση με πρωκτικό. Ξεκίνησα εγώ με τις ρώγες της γλείψιμο και έφτασα μετά στο μουνί. Η περιοχή ήταν καθαρή και περιποιημένη, το σχήμα όμορφο επίσης. Έγλειψα μέχρι που είδα πως σίγουρα της άρεσε και μετά έβαλα και δάχτυλο. Πολύ καλή η ανταπόκριση της, της άρεσε πολύ αυτό που της έκανα και άρχισε να αναστενάζει από καύλα. Μετά στην πίπα πέρασε σοβαρά στην αντεπίθεση, γλείφοντας με πάθος το κεφάλι και στην συνέχεια προσπαθώντας να τον πάρει μέχρι τον λαιμό, μου έδειξε ότι έχει φιλότιμο και πραγματικά προσπαθεί.
Το σεξ ήταν ένα gfe με πάθος και ενέργεια, όχι το συνηθισμένο που έχει μόνο τον ερωτισμό. Δυνατή και ενεργή στο σεξ, με καβάλημα σε γρήγορο ρυθμό και μετά στήσιμο στα τέσσερα για να γαμηθεί με την δύναμη που πρέπει. Στο ιεραποστολικό παίχτηκαν πολλά φιλιά και συνεχώς με έβαζε με τα πόδια της όλο και πιο μέσα.
Κάναμε δυο γύρους και ο δεύτερος επίσης με επιτυχία. Έχυσα μια φορά στα βυζιά της και μια φορά πάνω στον κώλο της.