Antonella Glamour (Profile is currently not active !)

Created

27-08-2024

Modified

14-02-2026

Total views

49765

This month

392

Escort Athens
Antonella Glamour
Glamour Escorts
Escort Info
About Me
Rates
Ethnicity
Latin
Nationality
Brazilian
Gender
Female
Age
22
Height
168 cm (5'6" ft)
Weight
62 kg (136.69 lb)
Hair
Black
Eyes
Black
Tits
C
Tits Type
Natural
Pussy
Shaved completely
Smoking
No
Drinking
No
Tattoo
No
Piercings
No
Languages
English
Spanish
Incall
Hotel Room
Outcall
Hotel & Home Visits
Orientation
Heterosexual
Meeting With
Men 2+

Extra Services With Additional Cost

 Cum in face +20€

 Prostate Massage +20€

 Lesbian Show +30€

 Couples +60€

 Two Men +150€

Time Incall Outcall
30 Min 110
1 Hour 150 150
2 Hour 300 300
3 Hour 450 450
12 Hour 1200 1200
Outcall + Taxi

Reviews of Antonella Glamour

by KyriosX (Comments: 0, Reviews: 2)

2026-01-21, 10:08, Post Date
Meeting date

2026-01-01

Duration

1 hour

City

Athens

Looks

6

Services

7

Communication

6

She is a good girl, smells nice and she is really active. One problem is the communication. she doesnt speak good english so you will need translation.
First time i meet her and she doesnt even wear lingeries . she opens the door with casual clothes and 0 makeup. For sure there is a big difference with the photos
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Don't know
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
50% fixed in Photoshop

by okafetzis (Comments: 0, Reviews: 20)

2026-01-04, 19:38, Post Date
Meeting date

2026-01-03

Duration

1 hour

City

Athens

Looks

10

Services

9

Communication

6

Η διαθεση της καλη και το χαμογελο της θερμο αλλα η συνεννοηση στα αγγλικα προβληματικη και εβγαλε το τρανσλειτορ για να μην απογοητευτω.
Κοιταζοντας καλυτερα ποσο ομορφο ηταν το προσωπο της δεν ειχα πλεον ορεξη ουτε για διαλογο αλλα ουτε και για να γκρινιαξω για τα αγγλικα. Την θαυμαζα και πλεον περασα στο κορμι που ειναι επισης πολυ εντυπωσιακο. Η γκομενα εχει απαλο δερμα, καθαρο και μοσχοβολουσε τοσο η ατμοσφαιρα οσο και τα επιμαχα σημεια πανω της.
Αρχισαμε φιλια, το πρωτο διστακτικα αλλα στην συνεχεια αναψε η φλογα και δεν εσβησε αλλο.. Ηθελα να την γλειψω παντου και δεν με εμποδισε. Χαρηκα τις ρωγες της και το μουνι της στο στομα μου. Σαν μελι εμοιαζαν τα υγρα της, η μυρωδια λουλουδενια. Δεχτηκε δαχτυλο και καυλωσε καλα πριν αρχισει την πιπα. Η τεχνικη της ηταν καλη, το αδιακοπο κοιταγμα στα ματια ολα τα λεφτα. Εγλειψε και πιο περα, τα καλοξυρισμενα μου αρχιδια και λιγο πιο κατω.
Για να θαυμαζω την κωλαρα της ζητησα κατευθειαν πισωκολλητο. Καλο στησιμο, ο κωλος ακομα πιο τουμπανο και χωρις τριχες η χαραδρα. Η αναλογιες μεσης στηθους κωλου εξαιρετικες. Εχει στενο μουνι, αισθηση τελεια για μια μετρια ψωλη σαν τη δικη μου. Με το που μπηκα ηταν υγρη, τζελ εβαλε λιγο και στους δυο γυρους αλλα κατεβασε αρκετα υγρα για την συνεχεια. Η συμμετοχη της ακρως ικανοποιητικη, βογγητα και πολλες φορες εδινε πονο και εκεινη. Αποφασισα να την δω απο πανω μου και εκει εκανε ακομα πιο ωραιο γαμησι. Στον πρωτο γυρο εκανε κανονικο καβαλημα και στον δευτερο αναποδο. Η θεα ασυναγωνιστη αλλα και η ενεργεια που εβαλε ηταν καυλα.
Στο ενδιαμεσο εκανα ενα ντουζακι και ξεκινησαμε παλι το gfe σαν ζευγαρι. Με φροντισε παλι καλα με το τσιμπουκι της, η συνεχεια με αμειωτη ενταση και θεληση.
Γενικα η γκομενα το εχει, δεν βαζει περιορισμους και εχει διαθεση για να γαμηθει.
Και τις δυο φορες εχυσα δυνατα και μεσα της με την καποτα φυσικα. Πολυ ομορφη, θελει καλο γαμια και ειναι και η ιδια μια καυλιαρα οπως λιγες.
Καλα γαμησια φετος μαγκες!
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by konstan (Comments: 0, Reviews: 11)

2025-01-21, 01:16, Post Date
Meeting date

2025-01-19

Duration

1 hour

City

Athens

Looks

9

Services

8

Communication

6

Ένιωσα την καρδιά μου να χτυπά δυνατά όταν η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι είναι διαθέσιμη. Είχα κάποιες μέρες που την κοίταζα και η επιθυμία μου όλο και μεγάλωνε.
Στην ώρα του το ραντεβού, η κοπέλα έτοιμη και πολύ όμορφη από κοντά. Από τις φωτογραφίες ελάχιστες οι διαφορές και την λες γκόμενα που γυρνάει κεφάλια αλλά το κακό είναι ότι δεν ξέρει αγγλικά. Έκανε ότι μπορούσε μέσω τρανσλέιτορ να πετύχει έναν βαθμό επικοινωνίας και μέχρι κάπου το καταφέραμε αλλά δεν σας υπόσχομαι κάτι ουσιώδες. Δυστυχώς δεν δίνει κώλο και όταν τον δείτε από κοντά θα καταλάβετε γιατί το αναφέρω, δεν έχω λόγια να περιγράψω την ομορφιά του. Παρολαυτά έλαβα μια σχεδόν εξίσου καλή αίσθηση γαμώντας το μουνί της, πολύ καλή πραγματικά. Φιλάκια ευτυχώς με γλώσσα, βαθιά και με καλή διάρκεια, έδινε την εντύπωση ότι θέλει να με φιλάει και ας μην με ξέρει. Ήταν άψογη η καθαριότητα της, την έγλειψα από πάνω μέχρι κάτω και ειδικά στο μουνί της άρεσε πολύ. Άρχισε μετά εκείνη ένα καλό τσιμπούκι παίζοντας τα μπαλάκια με το χέρι της. Το κοίταγμα στα μάτια ήταν καύλα αλλά και το ότι επέμενε να με κοιτάει ήταν ενθαρρυντικό.
Έκανε καλό στήσιμο στα τέσσερα και άρχισε να γαμιέται μαζί μου με όρεξη. Τα βογγητά της ήταν πολύ καύλα, το μυαλό της 100% συγκεντρωμένο σε αυτό που κάναμε. Οι αλλαγές στάσεων γίνανε γρήγορα λες και δεν θέλαμε να διακόψουμε το σεξ και της έριξα ένα δυνατό χύσιμο στα βυζιά στον πρώτο γύρο. Ακόμα δεν είχε πέσει καλά η πούτσα μου όταν άρχισε το τσιμπούκι για τον δεύτερο γύρο. Αμείωτη η επιθυμία της για πούτσα, και η γλώσσα παιχνιδιάρικη. Ξεκίνησε χαλαρά και κατέληξε σε σκίσιμο στα τέσσερα. Από αντοχές είναι πολύ καλή και κατεβάζει μουνόχυμα μπόλικο.
Σκοπεύω να την δω ξανά όταν ξαναέρθει, συνολικά έκανε πολύ καλή δουλειά.
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

by KI$$ (Comments: 180, Reviews: 165)

2025-03-01, 11:59
Antonella, You are so Hot 🔥🔥 You should definitely come to Patras! I would visit you everyday sweet baby. 😍😍