Latest Girls Viewed

Camila

Created

22-06-2026

Modified

23-06-2026

Total views

131

This month

131

Escort Athens
Camila
1 / 0
Escort Info
About Me
Tags
Rates
Contact
Ethnicity
Ebony (Black)
Nationality
Russian
Gender
Female
Age
19
Height
169 cm (5'7" ft)
Weight
55 kg (121.25 lb)
Hair
Blond
Eyes
Green
Tits
B
Tits Type
Natural
Pussy
Shaved completely
Smoking
No
Drinking
No
Tattoo
No
Piercings
No
Languages
English
Russian
Latvian
Outcall
Hotel & Home Visits
Orientation
Heterosexual
Meeting With
Men

Cum in face +50€

Two men +170€

Anal (Depending on Size) +150€

BDSM +100€

Lesbian Show +180€

Prostate Massage +80€

Golden Shower +150€

Time Incall Outcall
1 Hour 170
2 Hour 340
Outcall + Taxi
Base City
WhatsApp

by penetron (Comments: 0, Reviews: 10)

2026-06-23, 17:15, Post Date
Meeting date

2026-06-22

Duration

1 hour

City

Athens

Looks

9

Services

8

Communication

8

Η γκομενα τριγυρναει στα σαιτ τον τελευταιο καιρο. Τελικα την εκλεισα και καλα εκανα. Ειναι λιγο διαφορετικη στο σωμα, εμενα μου αρεσε. Ηλικια καπου στα 22-23, δερμα μωρουδιστικο και προσωπο πιο αθωο απο κοντα. Με τις πρασινες ματαρες ειναι σαν κουκλακι.
Μπηκε στο μπανιο σιωπηλη και επεστρεψε μετα απο λιγο στο κρεβατι με χαμογελο, ειλικρινες και φωτεινο. Χαδια πολλα, φιλια λιγα αλλα πολυ ωραια με φουλ γλωσσα. Ξεκιναει πιπα και ξεχναει που ειναι, αφοσιωση στο επακρο και ωραιο γλειψιμο στο καυλι και στις μπαλες. Θα περιμενα να κανει καποιο λαθος με δοντια αλλα οχι, ειναι πολυ προσεκτικη. Την σταματησα για να την φιλησω αλλη μια φορα και μετα να παιξω και εγω με τα δικα της σημεια ενδιαφεροντος. Εχει ομορφα βυζια με ρωγες οπου πεταγονται, μουνι πολυ καλο και ευωδιαστο το μωρο... Ανετη απολαυσε την περιποιηση και καυλωσε πολυ συντομα. Ο κωλος της πολυ γλυκος και δεν μπορεσα να κρατηθω και να τον αφησω ετσι.
Το ιεραποστολικο ηταν οτι πρεπει στην αρχη, σαν ζευγαρακι κοιτομασταν στα ματια και τα κορμια μας κανανε τον μαγικο χωρο χωρις να μπαινει ο νους στη μεση. Μετα την ειχα πολλη ωρα στα τεσσερα. Καλο στησιμο και χωρις κοφτες τον εβαζα ολο μεσα της. Δεν θελει πολυ δυναμη αλλα στο σεξ παθιαζεται και χυνει.
Στο δευτερο γυρο μου εκανε αναποδο καβαλημα. Εκει εδωσε ρεστα γιατι εγω ειχα κουραστει αλλα εκεινη καθε αλλο. Το χοροπηδητο με τα σκασιματα του κωλου της πανω μου ηταν η θεα που θα θυμαμαι για πολυ καιρο. Οταν ηρθε η ωρα να χυσω σηκωθηκε και αρχισε το τσιμπουκι ξανα μεχρι που κατεθεσα. Συνεχισε να τον ρουφαει για αλλο λιγο παρατεινοντας του γλυκο πονο της καυλας για μερικα ακομα δευτερα. Τα χυσια τα κοιταζε σαν αν ειναι ζωντανα, με χαμογελο και ευχαριστηση.
Πολυ φιλοτιμη και προωρα εμπειρη, την συνιστω σε οσους θελετε ενα μωρο πανω στην πουτσα σας!
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop