Diana
29-04-2026
11-05-2026
6480
5941
Hello , my dear ❤️ My name is Diana , I am rus girl ❤️ I come to ist for a short period of time🙌 I will be glad to meet you and make all your wishes come true❤️ Extra service : cim - 2000 tl cif - 2000 tl shower together - 1000 tl extra shot - 2000 tl
Reviews of
by korayege (Comments: 31, Reviews: 34)
by EMRETSKN (Comments: 29, Reviews: 29)
Kız bilindik slav kız güzel seks 8-9 kalitesinde kızın iletişimi yaklaşımı cana yakınlığı güzel hatta GFE seks deneyimimden iyidi kız çünkü gerçekten cana yakın konuşuyor ve ilgilenmeye çalışıyor. Normal bir klasik sekse göre iyi, kızda tutku var.
by alastordante87 (Comments: 26, Reviews: 28)
Seks güzeldi owo var french yapıyor çok merak ederseniz özelden yazın cevaplarım gencolar.
by mustafa93 (Comments: 29, Reviews: 41)
Kız güzel daha önce sanki sitede gördüm gibi bildiğimiz tipik slav işte ama güzel kız elinden geleni yapmaya mutlu etmeye çalışıyor güler yüzlü kapıdan girer girmez resmen saygıyla karşıladı biraz oturduk konuştuk bişey içer misin dedi ice-tea vardı ondan ikram etti sonra havluyu verdi elime ben çıktığımdada gecelikleri giymişti. Seks güzel owo güzel öpüşüyor öpüşmektende kaçınmıyor genel anlamıyla 10 numara. Cim-Cif var ama ekstra diye yapmadım ben ekstra olmasa cim yapardım :)






















by Dark Prince (Comments: 14, Reviews: 11)
by (Comments: 31, Reviews: 42)
by HARUN KOYARRR (Comments: 86, Reviews: 80)
Daha önce ki yorumumda da dediğim gibi bilinen bir ajansın kızı hepimiz artık o ajansı biliyoruz zaten whatsapp fotodan belli oluyor. Kız gerçek ajansa çok güvendiğimden gerçek derim çok rahat ama çok owo hakkında bi bilgim yok ahali gidersem incelemesini yazacağım. Yine benden önce giden olursa umarım inceleme atar bilgimiz olur. (HK😆)