ELENA

Created

14-08-2024

Modified

26-05-2025

Total views

128839

This month

1402

Escort Istanbul
ELENA
25 / 11
Escort Info
About Me
Rates
Contact
Ethnicity
European (White)
Nationality
Russian
Gender
Female
Age
20
Height
170 cm (5'7" ft)
Weight
52 kg (114.64 lb)
Hair
Blond
Eyes
Green
Tits
C
Pussy
Shaved completely
Smoking
No
Drinking
Party Time
Tattoo
No
Piercings
No
Languages
English
Russian
Incall
Hotel Room
Outcall
Hotel & Home Visits
Orientation
Heterosexual
Meeting With
Men

we do not accept old dollars ❌

Time Incall Outcall
30 Min 5500 TL
1 Hour 8400 TL 9500 TL
2 Hour 15000 TL 16000 TL
3 Hour 19000 TL 20000 TL
6 Hour 34000 TL 35000 TL
Outcall + Taxi
Base City
Phone
WhatsApp
Email
Private Message

by alpalpalpalp (Comments: 3, Reviews: 4)

2025-04-27, 22:11, Post Date
Meeting date

2025-04-27

Duration

60

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

10

Muazzam bir kız. Çok genç ve fotoğraflardan çok çok daha güzel. Aşırı doğal ve aşırı tatlı bir güzelliği var. Çok bakımlı ve tertemiz birisi. Giriş çıkış çok rahat, lüks ve çok temiz bir rezidansta kalıyor. Randevu ayarlarken mesajlarda çok ilgili gözükmeyebilir ama yüz yüze buluştuğunuzda aşırı misafirperver, çok kibar ve tatlı bir kişiliği var. Yatak performansı muazzam. Hardcore seviyor ve gerçekten seksten ve sevişmekten aşırı zevk aldığını hissettiriyor. Blowjob kondomsuz yapıyor. Öpüşme dilli. Vücudu ve fiziği muazzam güzellikte, genç olduğu için. Göğüsler silikon ama aşırı doğal duruyor. Bu kıza iyi davranın lütfen, ülkemizin böyle kızlara ihtiyacı var. Kızın yanından ayrıldıktan sonra ben artık hep bu kıza giderim diyorum. Bir kere deneyin bana hak vereceksiniz.
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Silicone
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by cordon (Comments: 1, Reviews: 5)

2025-03-04, 21:40, Post Date
Meeting date

2025-03-04

Duration

1 hour

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

5

fotoğrafta ne görüyorsanız birebir aynısı. sıcak kanlı bir karşılama. ben bittim dememe rağmen devam etmemi söyleyen bir güzellik. üstelik aşağıda belirtildiği gibi efsane bir bj sonrası güzel bir manzara ile sonlandı. Escort Answer:
Communication 5/10? 😐
Thank u
Kiss:
Without tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Average
Anal
No
Breast
Silicone
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by californialimuhendis (Comments: 0, Reviews: 3)

2025-03-04, 00:39, Post Date
Meeting date

2025-03-03

Duration

4 hours

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

10

Beyler direkt gidin, çok düşünmeye gerek yok. BJ bence rahatlıkla top 3’te. CIM’i bırak swallow yapıyor:) Delirtti resmen beni, çok nadir kızlarda olur bu özellik bilirsiniz o yüzden kesinlikle kaçırmayın.Bana 3 saatte 5 gol attırarak kendi rekorumu kırmama neden oldu. Misafirperverliği süper, hemen şarap açtı bize, güzel güzel şarap eşliğinde sohbet ettik. İngilizcesi yeterli seviyede. Vücut bence çok güzel hem ele gelir hem kıvrımlı. Memintoların işçilik çok güzel, ten pürüzsüz. Yer Ataşehir giriş çıkış çok rahat. Gidin.
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
Yes, swallow
Sex
Active
Anal
No
Breast
Silicone
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by Chocolateman (Comments: 9, Reviews: 6)

2024-12-15, 09:44, Post Date
Meeting date

2024-12-14

Duration

1 hour

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

10

Genç,güzel,sıcakkanlı, misafirperver bir Rus kadını. Kendisi güzellik ve karakter olarak Rus olduğunu net ortaya koyuyor.
Aktif olmayı seviyor ve keyif aldığını hissettiriyor.
Evine giriş çıkış kolay.
Tekrar görüşmek üzere:)
спасибо за дубайский шоколад
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Brutal
Anal
No
Breast
Silicone
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by TrueType (Comments: 7, Reviews: 21)

2024-10-30, 10:16, Post Date
Meeting date

2024-10-07

Duration

60

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

10

Kari ile yaklaşık 20 gün ünce görüşmüştüm fakat birkaç gün sonrasında Istanbul'dan ayrılıp profilini kapattığı için yorum yazamamıştım. Şimdi açık görünce yorum yazmak istedim. Çünkü yorumu hak eden biri. Görüşmeyi ayarlamam da epey zor oldu. Çünkü randevuları erkenden doluyor ve akşam saatlerinden sonra gönderdiğiniz mesajları ancak ertesi gün sabah yanıtlayabiliyor. Bu da görüşmeler sırasında telefonu ile ilgilenmediği anlamına geliyor. Bu iyi bir şey. Ayrıca Kari fotoğraflarında göründüğünden çok daha güzel bir kız. Açık konuşmak gerekirse ben sadece güvenilir yorumcuların BJ servisini çok övdükleri için gitmiştim. Fakat Kari'yi karşımda görünce beklediğimden çok daha güzel bir kız buldum. Ayrıca fotoğraflarına bakınca bana minyon bir kız gibi gelmişti. Ama kendisi gayet uzun boylu bir kız. Göğüsleri doğal, teni yumuşak ve pürüzsüz. Öpüşmesi oldukça ateşli ve sakınmıyor. Cowgirl pozisyonunda kalçasını etkili kullanıyor. Vajinası da dar ve epey hissettiriyor. BJ'a gelince, önceki yorumcuların ne demek istedini anladım. İstekli yapıyor ve bir yandan dili de sürekli hareketli. Fakat ben daha vakumlu seviyorum sanırım. İstesem bence öyle de yapardı. Fakat servisi zaten iyi olan ve istekli sevişen kızları kendi halinde bırakmayı tercih ediyorum, yönlendirme yapmıyorum.

Kaldığı yer ise büyük bir AVM'si olan bir rezidanstı. Güvenlik amaçlı resepsiyon var fakat giriş ücreti tabii ki yok. Fakat bazı saatlerde trafiğin yoğun olabildiği bir yer. O yüzden o semti iyi bilmiyorsanız ve yanlış bir yola saparsanız zaman kaybetmeniz olası. O sebeple normalden biraz daha erken yola çıkmanızda fayda var. Ben bölgeyi pek bilmediğim için rezidans girişini bulmakta zorlandım ama neyse ki motosiklet ile gittiğim için direkt kapı önüne park edebildim ve zararı minimuma indirebildim :)
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
Yes, swallow
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by (Comments: 25, Reviews: 1)

2025-03-09, 15:58
Yes please come to Ankara :))

by (Comments: 12, Reviews: 4)

2024-12-13, 13:43
come to Ankara pls..

by (Comments: 3, Reviews: 0)

2024-12-04, 22:54
Mesajlara dönmüyor

by (Comments: 48, Reviews: 0)

2024-10-12, 23:27
abla artık biraz ara mı versen

by (Comments: 1, Reviews: 3)

2024-10-01, 23:48
Did not show up when the meeting time has come. You could have written me if you have an issue or something. Not professional.