Ira

Created

19-08-2025

Modified

22-08-2025

Total views

2025

This month

2024

Escort Istanbul
Ira
6 / 2
Escort Info
About Me
Tags
Rates
Contact
Ethnicity
European (White)
Nationality
Russian
Gender
Female
Age
23
Height
166 cm (5'5" ft)
Weight
52 kg (114.64 lb)
Hair
Blond
Eyes
Brown
Tits
C
Tits Type
Natural
Pussy
Shaved completely
Smoking
Sometimes
Drinking
Sometimes
Tattoo
Yes
Piercings
No
Incall
Private Apartment
Outcall
Hotel & Home Visits
Orientation
Heterosexual
Meeting With
Men

Hello my sweetie , my name is Ira, I'm new in istanbul and I will happy spend a good time with u 💋🥰

I'm in Sisli ( private apartment) 
1h -6000tl (bj without condom including price ) 

kiss 💋💋💋

Time Incall Outcall
1 Hour 6000 TL
2 Hour 12000 TL 12000 TL
Base City
Phone
WhatsApp
Email
Private Message

by frickingood (Comments: 0, Reviews: 1)

2025-08-22, 17:35, Post Date
Meeting date

2025-08-21

Duration

1 hour

City

Istanbul

Looks

9

Services

9

Communication

9

qwqwqww

hanımefendi şişlide temiz bir yerde kalıyor. baştan söylemekde fayda var bence fotoğraflar az da olsa photoshoplu. yine de yüzü gayet güzel, balıketli bir kız diyebiliriz.

kendisi sıcakkanlı ve hoş biri. yatağa gelecek olursak bence absürt bir talep olmadığı sürece çoğu konuda uyum sağlayacaktır. ha ben düz adamım kılıfsız bj ve klasik pozisyonlar beni tatmin ediyor :) dolayısıyla servislerde bir sorun yaşamadım ve tatmin oldum açıkcası (dövmeleri bayağı iyi). ingilizceniz varsa rahat sohbet edebilirsiniz muhabbeti de güzel birisi.

daha iyisi var mıdır? mutlaka var. fakat ben kızımızla geçirdiğim bir saatten tatmin oldum ve yine olsa yine ziyaret ederim :)
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
Not available
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
10% fixed in Photoshop

by kraldeniz (Comments: 7, Reviews: 7)

2025-08-21, 22:19, Post Date
Meeting date

2025-08-21

Duration

2 hours

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

10

İlk Yorum Benden olsun :)

Öncelikle bu kalite bir kıza fiyat çok çok çok ucuz 2 saat görüştüm tabii kide. 2 sene öncenin fiyatı bu istanbul için, izmirde yine bu fiyatlar bulunabiliyor ama ankara, istanbul zor.

Kız çok güzel bir için su afet, görür görmez zaten hiç vakit kaybetmek istemedim. Giriş çıkış rahat şişlide merkezi bi dairede kalıyor. Daire güzel geniş rahat.

Kız fotoğraftakilerden çok çok daha iyi. dövmeleride ayrıca çok seksi seks sırasında dövmeleri ekstra ereksiyona sokuyor o derece.

Sakso ıslak ve vakumlu çok iyi toplara kadar iniyor doggyde manzara muazzam kısaca kız için 10 üzerinden 10 verebilirim mükemmel bir deneyimdi hemde 1 saat fiyatına 2 saat. sıfır kapris ve güler yüzlü kız.

Kesinlikle gitmeden yeniden görüşmem gerek. çok fiyatın uygun olduğundan bahsettim fiyatı arttırmasa bare :D
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by (Comments: 3, Reviews: 7)

2025-08-21, 22:34
kız gercek, fiyat çok iyi gercek independent arada ajans yok belli bugün 2 saat görüştüm 1 saat seçsem biraz mallık olurdu 1.5 saat veya 2 saat fiyatı çok çok iyi, servisler memnun etme odaklı kız şahane zaten.

BJ'de kılıfsız ve köküne kadar iniyor.