Mila (Profile is currently not active !)
13-07-2017
14-06-2025
906645
4899
MILA!!
sweetie! sweetie! sweetie! our treasure! What an energetic girl! she loves sex! what fresh, clean, resilient young body! oh, how she loves role-playing games! New costumes for this season are waiting for you! black leather overall is very sexy! a doctor's suit for lovers of being a patient! as well as the costume of a schoolgirl-virgin! very good price! Come to us! Create with us your dreams! we adore our customers and are ready to offer you the best!
100% real photos! All information and photos from life can u get from our manager
sevgili müşteriler! Size en iyisini sunmaya hazırız! Mila vahşi bir melek! o seks seviyor! Rol yapma oyunlarını çok seviyor! mutlu olacaksın! Hayallerin Mila ile birlikte gerçekleşir! gizli arzularını ona aç!
Time | Incall | Outcall |
---|---|---|
30 Min | 4000 TL | |
1 Hour | 6500 TL | 7500 TL |
2 Hour | 11000 TL | 12000 TL |
Outcall + Taxi |
Reviews of Mila
by morhan06 (Comments: 1, Reviews: 3)
by Whitetiger1 (Comments: 1, Reviews: 26)
by Kaan (Comments: 5, Reviews: 5)
Arkadaslar bi anlatırım size bidaha boş konuşma olmasın lütfen.. Milanin profil 2017 sene de kurulmuş. Yane 7 sene önce. Ozaman o 23 yaşında yedi. Onun profilde değisim olmamış bu zamana kadar çünkü 2017 den yorumlar var. Öyüzden suan o 29 yaşında 30 olacak 3 ay sonra.. bu kadar basıt hesaplama). Ve bu arada öpüşme var şuan fiyata dahil.
by psyco (Comments: 0, Reviews: 26)
by ᗩᒪᑭᕼᗩ (Comments: 1, Reviews: 14)
"Bilirken susmak,
Bilmezken söylemek kadar çirkindir."
Macera Shower Together ile başladı.
BJ'de daha önce görüştüğüm bayanlarda daha bunun ötesi yok dediğim zamanlarda Ⓜ️ila BJ olayındaki çıtayı erişilmez bir noktaya çıkardı.
Tabii bende böylesi bir BJ'ye, Pussy Licking ile karşılık verdim.
Devamında Misyoner ile başlayıp misyoner ile ilk çeyreği kapattım.
Sonrasında duş ve kısa bir masaj ile 2.çeyrek başladı. Ⓜ️ila 2. Çeyreğe Cowgirl ile devam etti.
Peşine Doggy'yi bağladık. Ⓜ️ila'nın Doggy deki görüntüsü kalemle çizilmiş gibiydi. Dünyanın en güzel manzarasıydı benim için.
Finali ise CIF ile yaptık.
Teşekkürler Ⓜ️ila
Teşekkürler Doggy Style
O zaman ne diyoruz:
Hayat kısa, sev, gülümse mutlu ol.
by Killer (Comments: 6, Reviews: 0)
Killer are you stupid?? Before in down in 45 coment I explain about Milas age. I explain why in site wrote 23. Not 30 not 70 just 23.. read it please. If you don't understand Turkish use Google translate!!!
by (Comments: 3, Reviews: 0)
Arkadaslar bi anlatırım size bidaha boş konuşma olmasın lütfen.. Milanin profil 2017 sene de kurulmuş. Yane 7 sene önce. Ozaman o 23 yaşında yedi. Onun profilde değisim olmamış bu zamana kadar çünkü 2017 den yorumlar var. Öyüzden suan o 29 yaşında 30 olacak 3 ay sonra.. bu kadar basıt hesaplama).
by Yazgan (Comments: 4, Reviews: 1)
by (Comments: 1, Reviews: 2)
by (Comments: 35, Reviews: 22)