Selen

Created

11-05-2025

Modified

04-03-2026

Total views

32416

This month

353

Escort travel
Selen
22 / 8
Escort Info
About Me
Contact
City Tours
Ethnicity
Nationality
Albanian
Gender
Female
Age
21
Height
165 cm (5'5" ft)
Weight
58 kg (127.87 lb)
Hair
Brown
Eyes
Hazel
Tits
B
Tits Type
Natural
Pussy
Shaved mostly
Smoking
Sometimes
Drinking
Party Time
Tattoo
Yes
Piercings
Yes
Languages
English
Incall
Private Apartment
Outcall
Hotel & Home Visits
Orientation
Bisexual
Meeting With
Men Couples

Ben Selen. Deli dolu, enerjik ve çekiciyim. Anı yaşayan, sınırları bilen ama tutkuyu seven bir karakterim. Doğallık, uyum ve doğru enerji arayanlar için buradayım. 😋 💕

 

Base City
I do only city tours
WhatsApp
Telegram
Email
Private Message

TRAVEL RATES & CONDITIONS

  • Africa
  • Asia
  • Australia
  • Canada
  • Caribbean
  • Scandinavia
  • USA

by cyberknight88 (Comments: 14, Reviews: 14)

2026-02-15, 19:19, Post Date
Meeting date

2026-02-14

Duration

1 hour

City

Kyrenia

Looks

10

Services

10

Communication

10

Çok güzel kız yaaa valla gercek independent :) 10 numara 5 yıldız bir hatun :) mükemmel bir yüzü var. Hatuna aşık oldum o derece :) tam istediğim kalemim tam tak koluna gezdir cümle alem görsün güzelliğini öyle bir hatun :) abartısız :) Kıbrıs tatilimde tanıştım kızla, kız ama istanbulluymuş Selen, dedim gel izmire bakalım ikna edebilirsem :) izmirde kendisine bi sözüm var :) umarım beni kırmaz.

Seks kısmına girmiyorum detaya çünkü çok hoşlandım kızdan :) bu yüzden detaya girmiycem ama herşey harikaydı. 14 şubatta görüştüm. tam bir gün epey eğlendim onun evine gittim sonunda. gercekten konuşmasıyla gülüşüyle neşesiyle içimi eritti resmen bu kız :)

Umarım izmire gelirsin güzeller güzeli :)
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by mertkrhn (Comments: 19, Reviews: 17)

2026-01-28, 08:53, Post Date
Meeting date

2026-01-28

Duration

1 hour

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

10

Kız güzel, özellikle kızın yüzü çok beğendim türkçe biliyor ama etnik köken farklı sanırım belli de ediyor gerçi kızın vucut kalçalar çok iyi estetik yok abartı bişey yok ama vucudunu tenini çok beğendim doggyde beni çok memnun etti 1 saat görüştüm ama hiç birşeyde acele ettirmedi öyle yapalım bitsin boşal git kafasında değil zevk alma ve mutlu etme kafasında bi kız. Kızın güzelliği bana göre kusursuz ben beğendim seks yeterince iyidi ha hardcore'a gelmez bu kız sevgili tadında gfe şeklinde :) tutkulu bir şekilde yapıcan işte :)
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by hasankara88 (Comments: 29, Reviews: 24)

2026-01-27, 08:30, Post Date
Meeting date

2026-01-27

Duration

1 hour

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

10

Dün görüştüm merak ediyordum kızı daha öncede zaten yorumda atmıştım bu gün kıza kötü yorum atıldığını görünce hemen yazmak istedim. Hatta demin 1 yorum daha attım dayanamadım şimdide bu incelemeyi yazıyorum işte. Şu sıra şişli bölgesinde kalıyorum bir arkadaşın yanında bu bölgeye taşındım gercekten şişlide çok fazla hatun var ve yürüyerek evlerine gitmek çok rahat oluyor :D fakat şöyle bi durum var hangi kıza gitmiş olsam güzel bile olsa bok yorum atıyorlar bu bölgedeki kızlara. Kızlarada söyledi ajanslar yapıyormuş bu bölgenin tek hakimi olmak için gercekten kötü diyorum independent hatunların olması sitede güzel arkadaşlar giden olursa bu tür kızlara lütfen gerçek inceleme yorum atalım ki ajans kızlarından farkı olsun veya kötü yorum atılan ajans hesaplarına aldırış etmeyelim. Çünkü bakıyorum hesaplara hep aynı hesaplar aynı kızlara bok yorum atıp kendi kızlarına iyi yorum atmış. Millet nelerle uğraşıyor diyorum sadece yazık.

Neyse gelelim Selen'e selen güzel bir kız servisler şahane kendiside öyle fotoğrafların bire biri ve mutlu etmeye odaklı bir kız kesinlikle kaçak davranmıyor ben kendisini sevdim konumu bana çok yakın sık sık ziyaretine gideceğimi düşünüyorum.
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by alastordante87 (Comments: 20, Reviews: 18)

2026-01-25, 17:50, Post Date
Meeting date

2026-01-25

Duration

1 hour

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

10

Bir saat iki seans şeklinde anlaştım çok güzel bir kız GFE deneyimini sonuna kadar yaşatıyor. Seks ve sevişmeside oldukça tutkulu. Kızın evi giriş çıkış çok rahat. Türkçe biliyor Türk bir hatun zaten.

Owo yapıyor bir sorun yok, öpüşmede gayet istekli hatta sevişirken kendi öpmeye çalışıyor gidene kadarda oldukça ilgili davrandı. Yeni sorunsuz bir Türk hatun keşfettim siteden açıkçası mutluyum.
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by cooper84 (Comments: 35, Reviews: 33)

2026-01-23, 14:28, Post Date
Meeting date

2026-01-23

Duration

1 hour

City

Istanbul

Looks

10

Services

10

Communication

10

Valla bugün dedim sikerlerler dayanamadım gittim 😂 Kız çok güzel ya beklemiyordum böyle bişey fake filan cıkar diyordum 1 saat bu fiyat mükemmel 10 numara kız 😍 Kızı çok beğendim ya türk hatun böyle bişey beklemiyordum. Abone olacağım bir güzellik 😅 Kız hiç öyle esc gibi değil çok kaliteli hani bazı escler vardır konuşması sıkıntıdır bu hatunun hiç öyle değil servisleri güzel takıp koluna dışarıda çok rahat gezebileceğin bir hatun. kendisine dedim bi dahakine belki dışarda görüşürüz diye bakalım :) Takılır :) tabi izin verirse. Hafta sonu al tatile git :D sar pakete tatile git 😆
Kiss:
With tongue
Blowjob:
Without condom
CIM
No
Sex
Active
Anal
No
Breast
Natural
Extraball
Multiple times allowed
Photo:
Real picture

by (Comments: 1, Reviews: 0)

2026-02-11, 20:55
Kıbrıs’ta böyle kalite zor bulunur 🙂 Çok cana yakın, inanılmaz seksi ve profesyoneldi. Baştan sona harika bir deneyimdi. 10/10 kesinlikle başarılydı

by (Comments: 9, Reviews: 9)

2026-01-28, 00:15
2 gün önce yazdım müsait değildi. kız bence çok güzel

by (Comments: 29, Reviews: 24)

2026-01-27, 08:19
kız gercek arkadaşlar 10 numarada kız, ne yazık ki bazı ajanslar var şişli ve beşiktaş böylesindeki kızları karalıyorlar bana kızlarda söyledi tek bu kızlara gidilmesin diye independent kızlara genel olarak. Kötü bişey diyorum sadece ama Selen gidip görüştüğüm en güzel Türk hatunlar listesine girer kesinlikle. Hizmetleride kendiside, yaklaşımıda çok keyifliydi.

by (Comments: 2, Reviews: 4)

2026-01-26, 19:19
Kaba ve çirkin nasıl o kadar güzel yorum yazdınız
by Selen (2026-02-04, 00:39)

kimsin bilmiyorum ama kaba bir insan değilim güzelliğime de laf ettirmem gercekten onca insan guzel yorum yazmis bence kaba olan sizsiniz :)

by (Comments: 31, Reviews: 29)

2026-01-24, 10:05
Güzel bir kız, fiziği ve özellikle yüzü çok güzel, modelleri aratmayacak bir güzelliği var. Sevgili olunacak kalitede, kendi evi olması ve evine gidebilmek güzel, ev ayarlama derdi yok. Sekste bir o kadar iyi, düzenli gidilebilir.