Bildiğimiz otelden foto paylaşmış böylesi seksi bir hatuna neden review yok ki derken şansımızı denedik. Neyse ki yarım saatlik bir görüşmeydi. Özet geçiyorum: işi mekanik hale getirenlerle olmuyor!
Kız yüz harici fotolardaki gibi. Yüzünde zaten anlaşıldığı üzere gereksiz bir photoshop var, güzel kıza neden efekt dayanır ki!
Servis ve iletişime gelecek olursak: hadi sırasıyla adımları takip edelim ve işimizi bitirelim hissiyatı aldım. Sempatik hamlelerle bu soğukluğu kırmaya çalıştım ancak belli ki karakteri öyle.
Üzgünüm Sophiacım, muhtemelen özünde çok hoş tatlış bir kızsındır ancak ben görüşmemizde bunu hissedemedim ve de bu toplam performansa yansıdı. Sürekli kol saatine bakmalar, göz kaçırmalar, noldu ki tepkileri, elle müdahaleler filan olayın modunu dibe vurduruyor Hani GFE denen bir tabir var ya, karşındakine gerçekten sevgilisi olduğunu hissettirmek anlamına gelen ki benim anlayışıma göre bu işin birinci kuralı. Zira kız açısından bir roleplay olsa bile taraflar kendini akışa bırakabilmeyi, andan zevk almayı becerebilmeli. Aksi halde salt bir fiziksel aktivite haline döndürünce ondan ne haz çıkıyor, ne de tatmin.
İletişim puanım tamamen translate ile konuşmamızdan ziyade mesafeli duruşundan dolayı.
Sophiacım okuyorsan bunları lütfen pozitif bir geri bildirim olarak al. Müthiş seksi bir fiziğin var, bunu GFE elementleriyle tamamlarsan ortalığın tozunu attırırsın.
Escort Answer:
Merhaba
Kızdan memnun kalmayan ilk misafirimiz sen sin, ve yanlış bilgiler paylaşıyorsun. Kız sana sert davrandığını inkar bile etmedi ve senin ona nasıl davrandığını anlatı, kızın çoraplarına terini silmişsin kızla beraber duşa girmişsin oysa ki beraber düş almak bu ekstra fiyat, buna rağmen kız sana bişey dememiş ve seni memnun etmeye çalışmış. Yarım saatlık görüşmede bu kadar negatif yorum yazacak bi olay yaşanmamış sofiya temizliğe önem veren bi kız senin öyle davranman hoşuna gitmemiş ve kozda kendine göre haklı. Bundan sonra bir kıza kötü yorum yaparken kendin nasıl davrandığını da yazmayı unutma lütfen ☺️
































by (Comments: 1, Reviews: 2)
by SahteProfilAvcisi (Comments: 13, Reviews: 0)
by Berkturanxxx (Comments: 7, Reviews: 10)
Ajansa cevabım:
Belli ki beni başkasıyla karıştırmışsın. Ter silme, beraber duşa girme filan benimle ilgisi olan şeyler değil.
İlk memnun kalmayan kişi olmamdan -bunun da doğru olmadığı açık zira beraber duşa girmek isteyen her kimse o kişiye sert davranılmış-, yazdıklarımın doğruluğuyla ilgili hüküm çıkarmaya safsata denir.
Nasıl davrandığımı merak ediyorsan, dinle o zaman:
Ön hazırlığım:
- Mutlaka 15 dk öncesinde yeni duş alırım.
- Dişlerimi fırçalar, listerinle gargara yaparım. Tatlı bir aroma versin diye fresh sakız veya şeker atarım.
- Parfüm sıkar, saçlarımı tararım.
- Odayı önden havalandırır, gelmesine yakın oda spreyi sıkarım.
- Su, ıslak mendil, havlu gibi ihtiyaç duyabileceklerini hazırda tutarım.
- İkram masası hazırlar, müzik açarım.
Sofia özelinde:
- Geldiğinin dakikasında ücretini bir ikramla takdim ettim.
- İçki ikram ettim.
- Meyve ikram ettim.
- İltifatlarda bulundum.
Şimdi benim standartlarım bu olunca beklentim de ona göre oluyor.
Sofia'da bu cevherin olduğunun hakkını teslim etmeyi de es geçmedim.
Yazdıklarımı dikkate alacak yerde,
başkasıyla karıştırıp,
yanlış bilgi verme iftirasında bulunup,
üstüne "sen kendine bak" toyluğuyla reaksiyon göstermek
size hiç bir kazandırmaz.
Neyse ki hizmetini, eskortluğun gerektirdiği düzeyde sunan ajanslar işlerini düzgün yapmaya devam ediyorlar...