Από εμφάνιση στην μέση έχει λίγα κιλά παραπάνω αλλά συνολικά ένα καλό παρουσιαστικό χωρίς να πλησιάζει σε καμία περίπτωση σε μοντέλο. Το κολαράκι της μου άρεσε ιδιαίτερα και για καλή μου τύχη ήταν πολύ άνετη με το συνεχές χούφτωμα.
Ανταλλάξαμε πολλά φιλιά στο στόμα με δική μου αλλά και δική της πρωτοβουλία. Το ίδιο δεκτική αλλά και δοτική ήταν στο στοματικό και έκανα ένα γλειφομουνι που το ευχαριστήθηκα οπως σπάνια. Το τσιμπούκι της ήταν επιπέδου και στο γλείψιμο περιέλαβε και τα αρχίδια.
Κάναμε δυο φορές σεξ σε διάφορες στάσεις και έβαλε και τις δυο φορές λίγο τζελ στην είσοδο του μουνιού της. Αρκετά στενό το μουνί και επιπλέον χύνει η γκόμενα στ’ αλήθεια όταν γαμιέται. Χαρακτηριστικό της ήταν ότι σε όλη την διάρκεια τριβόταν που για μένα σημαίνει ότι γούσταρε το σεξ μαζί μου.
Ο κώλος της στα τέσσερα ακόμα πιο όμορφος αλλά δεν δίνει κουλούρι δυστυχώς. Από τις υπηρεσίες αυτό ήταν το μόνο που θα ήθελα να έχει γιατί από ότι είδα ο πρωκτός της ήταν παραβιασμένος.
Για επαναληπτικό δεν θα έλεγα ότι αξίζει αλλά πέρασα ωραία μαζί της και τα άξιζε τα λεφτά.











