Zara (Profile is currently not active !)
27-10-2021
28-06-2024
20047
269
EXTRA SERVICES WITH ADDITIONAL COST
- Cum in mouth +20€
- Anal Rimming +30€
- Golden Shower +50€
- Anal +50€
- Sex toys ( she brings 2 toys ) +30€
- Two Men +140€
Time | Incall | Outcall |
---|---|---|
30 Min | 100 | |
1 Hour | 140 | 140 |
2 Hour | 280 | 280 |
3 Hour | 420 | 420 |
12 Hour | 1200 | 1200 |
Reviews of Zara
by DramaQueen33 (Comments: 0, Reviews: 3)
by ydroxoos7 (Comments: 0, Reviews: 24)
Δεν ρωτησα αν γυμναζεταια αλλο οπωσδηποτε το χρειαζεται γιατι ειναι καπος χαλαρο το σωμα της.
Εχει το θετικο να σε καλοδεχεται με χαμογελο και το γεγονος οτι δεν ξερει αγγλικα το επανορθωνει με πληρη αφοσιωση και υποταγη.
Δεν ειναι επαγγελματιας ακομα αλλα οι υπηρεσιες που κανει τις κανει σαν να ειναι με τον γκομενο της, χωρις συνεσταλμους.
Ξεκινησαμε με φιλια απαλα και με αληθινη συμμετοχη και συνεχισε χωρις να της το ζητησω να με γλυφει σε ολο το σωμα. Στον πουτσο μου εκανε πολυ ωραιο στοματικο με γλυψιμο και στα αρχιδια.
Στο το σεξ με ακολουθησε σε οτι και να της ζητησα, ενω το στενο μουνι της δινει τελεια αισθηση.
Την ειδα να ευχαριστιεται πολυ ενω με καβαλουσε αλλα και να γουσταρει να της τον καρφωνω στα τεσσερα.
Με εκανε να νιωσω πολυ ωραια με την υποτακτικοτητα της αλλα και με την θεληση της να με κανει να περασω καλα.
Ειναι αρκετα νεα στην δουλεια αλλα για μενα εχει μελλον με τις υπηρεσιες που προσφερει. Απο την αλλη τα ασιατικα χαρακτηριστικα ειναι κατι το διαφορετικο που μου αρεσει λογο του οτι γαμαμε συνεχεια ρωσοειδης πουτανες.
Τελικα εχω να πω οτι τιμαει τα λεφτα που παιρνει και μακαρι να επενδυσει στα βυζια της γιατι αν ηταν λιγο πιο μεγαλα θα βελτιωνε πολυ την εικονα της.
by iakovidis (Comments: 0, Reviews: 20)
Φιλαει ωραια και με γλωσσα, αλλα εχει και ωραιες ρωγες και μουνι για γλυψιμο. Αρχικα ξεκινησα εγω το γλειφωμουνι αλλα στην συνεχεια αλλαξαμε σε 69 και επαιρνα διπλη απολαυση. Το τσιμπουκι το κανει αρκετα καλο αλλα οχι με πολυ βαθος. Στα συν οτι μου εγλειψε και τα αρχιδια και δεν ακουμπησε το καυλι με τα δοντια.
Αρχισαμε οπος ημασταν με εκεινη απο πανω. Κουνιεται με χαρη και βαζει τον πουτσο σιγα σιγα μεσα της στην αρχη μεχρι να συνηθησει και μετα τον καβαλαει κανωνικα. Το μουνι της εχει ωραια αισθηση ξερει να κουναει ομορφα την λεκανη της. Επομενη σταση ηταν το ιεραποστολικο και μετα εβαλα και τα ποδια της στους ωμους μου.
Ειναι πολυ ωραια οταν γαμιεται απο κατω συνδιαζει ομορφες εκφρασεις ηδωνης με βογκητα.
Περισσοτερο gfe στον πρωτο γυρο αλλα καπως πιο δυνατα στον δευτερο. Η σταση στα τεσσερα μου εδειξε τον ομορφο πισινο της και η αδρεναληνη ανεβηκε με αποτελεσμα να την πιεσω λιγο στο γαμησι. Δεν ενοχληθηκε ομως και μαλιστα καυλωσε περισσοτερο. Η διαρκεια ηταν περισσοτερο απο 20 λεπτα και στο τελος εχυσα χωρις να τον βγαλω εξω.
Στο λιγο χρονο που εμεινε στο τελος παρεμεινε ευχαριστη και δεν εκανε προσπαθεια να με διωξει με τροπο.
Ειναι μια κοπελα που ακομα δεν εχει πολυ εμπειρια αλλα δειχνει οτι την θελει την δουλεια αυτη και πιστευω οτι αποκτοντας εμπειρια θα γινιει ακομα καλυτερη.