Güzel bi hatun. Cicikler hafif sarkık. Popo da fena değil ama muamele çok iyi. Git iki saat yalat o bile yeter. F/p çok yüksek. Kesinlikle gidilir.
Zara
17-02-2025
26-10-2025
77332
12044
Hi, guys . I'm 19 years old an angel. I'm a student. I have no limits on the service I will give you! You should definitely see how I will satisfy you. As you wish! You should be open to fantasies, surprises! Write to me on whatsapp and let's talk.
Without Condom BJ
Gfe ExP
Shower together
Massage
Owo
Role play ( slave )
İncluded services 😍🙈
| Time | Incall | Outcall |
|---|---|---|
| 30 Min | 120 USD | |
| 1 Hour | 200 USD | 250 USD |
| 2 Hour | 400 USD | 400 USD |
| 3 Hour | 500 USD | 600 USD |
| 6 Hour | 800 USD | 1000 USD |
| 12 Hour | 1500 USD | 1500 USD |
Reviews of Zara
by TheGentleman007 (Comments: 1, Reviews: 8)
Güzel bi hatun. Cicikler hafif sarkık. Popo da fena değil ama muamele çok iyi. Git iki saat yalat o bile yeter. F/p çok yüksek. Kesinlikle gidilir.
by Cyph3rX (Comments: 3, Reviews: 2)
Düşünün: Özenle hazırlanmış bir meyve tabağı... Tatlısından ekşisine, sertinden yumuşağına, kırmızısından maviye her renk.
İzlemek istiyorsun ama dayanamıyorsun elin gidiyor, tam ağzına göre bir dilim...
İlk ısırıkta toprağa, oradan güneşin göz alıcı atmosferine yükseliyorsun.
Bir lokma daha, bir daha... Ve zirvede seni o karşılıyor:
**O hem meyve tabağı, hem toprak, hem güneş.**
Siz sadece suyunu eksik etmeyin – o en güzel meyvelerini size sunacaktır.
10/10, tekrar tekrar.
by mertkrhn (Comments: 3, Reviews: 3)
30 dakika bayunca bana GFE tecrübesi bile yaşattı yani bu kadar kısa sürede bu kadar sıcak ve samimi davranmasıda ayrıca beni etkiledi kızın öpüşmesi gercekten çok içten ya sekse karşı cok arzusu var, yada çok iyi bir aktör bilemedim ama öpüşmesi oldukça tutkulu geldi bana. güzel bir 30 dakikaydı :) duşuda eklersem 36-37dkda evden ayrılmışımdır herhalde. ev biraz küçük çok çok iyi değil ama kız çok iyidi onun için eksi olarak düşünmüyorum.
by xeonnn (Comments: 1, Reviews: 8)
Çok güzel bir kız ve çok güzel bir deneyimdi. Tam bir sevgili gibi uzun uzun öpüşüyor, yarım saat falan öpüşme ve oral yaptı. Oral da çok iyi, derin ıslak, zaman zaman tempolu, yüzünü sikmeme de izin verdi. Vücudumun her yerini öptü yaladı diyebilirim. Siteden görüştüğüm kızlarla yaşadığım en iyi gfe.
by murathaci88 (Comments: 18, Reviews: 21)
Kız çok güzel bence, kimisi göğüsler bayılmış demiş yorumlarda gencecik kız ne bayılması diyorum sadece yani millette artık beklentiler çoştu victoria secret modeli gibi arıyor ama kızda öyle kötü değil taş gibi kız fiziği yüzü bence çok iyi giydiği elbise üzerine çok yakışmıştı ben gittiğimde yani kıza hayran kaldım.
Seks ve bence özellikle GFE deneyimi bence çok iyi.























by (Comments: 3, Reviews: 9)
by (Comments: 1, Reviews: 8)
by (Comments: 11, Reviews: 16)
by (Comments: 10, Reviews: 13)
by (Comments: 12, Reviews: 9)